TENTANG KAMI

Logo Perpustakaan Kolej GENIUS Insan telah diwujudkan pada tahun 2022. Ianya merupakan hasil ciptaan seorang murid Kolej GENIUS Insan iaitu Yusri Hakim Bin Razali yang merupakan murid Tahap 2. Seterusnya, logo ini bertemakan warna hijau zamrud & hijau cair yang merupakan warna rasmi bagi Kolej GENIUS Insan. Dengan misi “menjana cendekiawan islam”, diharapkan agar semua murid KGI dapat menjadi seorang murid yang memiliki peribadi dan akhlak yang baik selari dengan logo Perpustakaan KGI.

DIREKTORI STAF

Perpustakaan Kolej GENIUS Insan diuruskan oleh dua orang staf yang terdiri daripada seorang Penolong Pustakawan (S29) yang bertanggungjawab melaksana program dan mengendali pembangunan sumber maklumat, pendokumentasian dan pengurusan maklumat, penyediaan perkhidmatan dan kemudahan perpustakaan, pemeliharaan dan keselamatan sumber maklumat dan melaksanakan aplikasi ICT di perpustakaan.

Terdapat juga seorang Pembantu Pustakawan (S19) yang bertanggungjawab membantu menyediakan katalog bahan-bahan perpustakaan, Merekod semua pinjaman dan pemulangan bahan perpustakaan, Membantu dan mengendalikan rekod perolehan dan pembayaran bahan perpustakaan dan sebagainya.

NURUL NADIA BINTI BADRUL AMIN
NURUL NADIA BINTI BADRUL AMINPenolong Pustakawan (S29)
nurulnadia[at]usim.edu.my
Phone: 06-798 0137 ext:80137
MOHD FIRDAUS BIN SUHAIME
MOHD FIRDAUS BIN SUHAIMEPembantu Pustakawan (S19)
firdaus.suhaime[at]usim.edu.my
Phone: 06-798 0137 ext: 80137

JUMLAH KOLEKSI BAHAN DI PERPUSTAKAAN KGI

0
KOLEKSI TERBUKA
0
KOLEKSI RUJUKAN
0
KOLEKSI TERBITAN BERSIRI


KADAR PINJAMAN
BAHAN

JUMLAH PINJAMAN TEMPOH PINJAMAN
Professor Emeritus/
USIM Degree Holder
15 Bahan 60 Hari
Staff Akademik 25 Bahan 60 Hari
Bukan Staf Akademik 10 Bahan 30 Hari
Murid Kolej GENIUS Insan 5 Bahan 14 Hari
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here